Papa’s meisje

Ja, ik ben een echt papa’s meisje. Als klein meisje vond ik het heerlijk om samen met mijn vader te zijn. Kleine momenten tijdens het dagelijks leven. Mijn vader is geen grote prater, maar dat was juist zo fijn. Wij hebben samen niet veel woorden nodig om elkaar te begrijpen. Als enige meisje in het gezin en de jongste, moest ik vaak opboksen tegen mijn grote broers, maar ik kreeg elke keer steun van mijn vader. Niet met woorden, maar met een kleine knipoog van mijn vader wist ik dat het goed was. En dat is nog steeds zo, mijn vader staat altijd voor mij klaar voor grote en kleine dingen, voor mindere momenten en mooie momenten in het dagelijkse leven.

Papa, ik vind het heerlijk om samen met je koffie te drinken, samen te werken in de tuin, samen te praten over Ajax en natuurlijk om samen met je te dansen, want niemand danst zoals jij danst! Fijne vaderdag papa!

En zo zijn er heel veel papa’s meisjes! En ook zij beleven zoveel mooie momenten samen, en hoe bijzonder is het als je deze momenten mag zien, voelen en vastleggen. Voor alle papa’s, een fijne vaderdag!

Liefs,

Els