Project Description

Jessica & Guido, Bruidsreportage Dordrecht & Rotterdam

Als ik terugkijk naar de trouwdag van Jessica en Guido kan ik alleen maar denken: wauw! Wat een mooie dag met veel mooie en liefdevolle momenten. Op deze zonnige dag kwam ik aan bij Villa Augustus in Dordrecht en mocht ik bij Jessica gaan fotograferen. Tijdens de getting ready zat ze al te stralen en wat zag ze er ook mooi uit! Een prachtige bruid. In de tuin van Villa Augustus was de mooie en emotionele ontmoeting van het bruidspaar. Daarna startte meteen de ceremonie waar ze ook alle gasten voor het eerst zagen. De ceremonie was bijzonder en heel persoonlijk. Ook na de ceremonie waren er zoveel speciale momenten, de felicitaties, speeches, knuffels en tranen. En wat was ik blij met de zon, we hebben op verschillende momenten van de dag hele mooie foto’s met de zon kunnen maken en daar word ik erg gelukkig van. Na het diner ging uiteindelijk het feest los in Rotterdam. Het was een perfecte dag waar ik nog lang van kan nagenieten!