Prijzen Bruidsfotografie

Bruidsreportages maak ik vanaf €1.495,00 voor zes uur fotografie. Dat is inclusief kennismakingsgesprek, reistijd en reiskosten binnen Nederland.

Daarvoor ontvang je 300 bewerkte foto’s, in hoge resolutie, op een luxe usb-stick. Ook ontvang je direct na het huwelijk een preview, zodat je al meteen kunt nagenieten van jullie mooie dag. Met de Online Gallery kun je je foto’s bovendien gemakkelijk delen met familie en vrienden.

Wil je meer uren fotografie? Of een luxe trouwalbum waarin de mooiste foto’s zijn verzameld? Of ben je van plan om in het buitenland te trouwen? Neem dan contact op voor de complete prijslijst en informatie over alle mogelijkheden. Met plezier maak ik een passende offerte voor al jullie wensen!

Meer weten?

Willen jullie graag meer informatie over de mogelijkheden en prijzen voor jullie bruidsreportage? Neem direct contact met mij op.

Of willen jullie graag de mogelijkheden en prijzen ontvangen voor een Loveshoot, Day in te Life shoot of een Lifestyle shoot? Neem contact met mij op en ik zal alle informatie doorsturen.