Werkwijze

Echte momenten en echte emoties. Die leg ik op een creatieve, spontane manier vast. Niet door te regisseren, maar door ze simpelweg te laten gebeuren. Natuurlijk ben je als fotograaf aanwezig, maar de kunst is om niet teveel op te vallen. Zodat je ongemerkt de beste beelden kunt schieten.

Duizenden foto’s

Tijdens bruidsreportages maak ik dan ook de hele dag door foto’s van alle bijzondere momenten. Aan het eind van de dag ga ik met duizenden foto’s naar huis, waar ik de beste beelden selecteer en deze één voor één bewerk. Dat lijkt een hele klus, maar voor mij is het vooral nagenieten van een dag vol liefde!

Persoonlijk contact

Om het beste uit de dag te halen, is het wél belangrijk dat we elkaars wensen en verwachtingen kennen. Daarom vind ik het fijn om vooraf persoonlijk kennis te maken. Maar ook na het huwelijk houden we contact. Direct na de grote dag ontvangen jullie een preview van de mooiste foto’s. Vervolgens houd ik jullie uiteraard op de hoogte van de status van het trouwboek. En jullie horen het meteen wanneer de foto’s klaar zijn!

Verhaal vertellen

Overigens gebruik ik deze werkwijze niet alleen voor mijn bruidsreportages, maar ook voor mijn Love- en Day in the life-fotoshoots. En ook voor fotosessies buiten Nederland ga ik op dezelfde manier aan de slag. Waar het om gaat, is dat jullie het gevoel van de dag herbeleven wanneer jullie de foto’s zien. En dat jullie verhaal met de mooiste beelden wordt verteld. Dat geeft mij inspiratie!

Meer weten?

Nieuwsgierig geworden? En wil je meer informatie over de mogelijkheden? Kom dan gezellig langs voor een kennismakingsgesprek. Tot snel!